diensten - McHome

Ga naar de inhoud
diensten

Onze diensten voor u.Ontwerpen van uw nieuwe McHome

McHome ontwerpt uw nieuwe woonhuis. De eerste schets is, zoals het hoort, gratis. We willen eerst laten zien dat we naar u luisteren. Als dit deel u bevalt maken we duidelijke afspraken over de kosten van het totale ontwerpproces. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent. En de kosten zullen u zeker meevallen.


Bouwcalculatie

McHome berekend de getoonde ontwerpen in Staalframebouw. De prijs-kwaliteit verhouding van deze bouwmethode is veelal de beste van van alle mogelijke bouwsystemen. Uiteraard bent u vrij om het systeem in een andere methode te laten bouwen. Al wat u dan doet is het afkopen van het ontwerp. U kunt voor een relatief laag bedrag ook een (contra) staalframebouw-begroting laten maken voor uw eigen ontwerp. Voor een kostenopgaaf kunt u een mail sturen.


Bouwen met McHome

McHome bouwt uw nieuwe woning en dat gebeurt met bewezen vakmansschap. De McHome  bouwmensen zijn opgeleid om met elk bouwsysteem uw nieuwe woning tot uw nieuwe thuis te maken. Van traditioneel met stenen tot en met het bouwen met de nieuwste trend: staalframebouw of licht staal. Het bouwen kan worden uitgevoerd door een hoofdaannemer of, bij staalframebouw met een ervaren bouwcollectief.


Bouwfysica en bouwmethode

Bouwfysica en het correct toepassen van (nieuwe) bouwmaterialen speelt bij nieuwbouw een steeds grotere rol. Als u McHome inschakelt weet u zeker dat er correct gebouwd gaat worden. Bij een beter gebouw spelen de installaties in minder prominente rol. McHome kan u helpen het beste systeem en de voordeligste installaties te kiezen.


Aanbesteding

U kunt McHome ook inschakelen om de de beste deal met een aannemer te halen. McHome heeft honderden aanbestedingen uitgevoerd en weet dus wat eventuele knelpunten zijn en waarop moet worden gelet. Voor een aanbesteding schrijven we graag samen met u de bestektekst.


Uitvoering / bouwbegeleiding

McHome begeleid de complete bouw van uw nieuwe woning. Tijdens de bouwfase wordt u continue op de hoogte gehouden van de status van het bouwproces. U heeft tijdens de hele bouwfase 1 vaste aanspreekpartner. Bij de eindoplevering volgt een compleet bouwverslag en bouwrapport.


Landelijk actief

U vindt Mc-Home partners in heel Nederland. Wilt u contact met een regionale Mc-Home Architect of een regionale Mc-Home Aannemer? Vul uw gegevens in op het contactformulier en u wordt teruggebeld om een voor u geschikt moment.

contactformulier
Terug naar de inhoud