levensloopbestendig - McHome

plaatje
logo mchome
Ga naar de inhoud

Actueel nieuws
BungalowBouwNederland levensloopbestinge onderhoudsarme woning type C101

U denk erover om een levensloopbestendige woning te bouwen?

Een seniorenwoning met een slaap- en badkamer op de begane grond en gereed voor de toekomst? Levensloopbestendig wordt steeds vaker gedaan. Want wanneer u uw ideale woning gaat bouwen , wilt u daar ook blijven wonen.ga naar de ontwerpen
www.mc-home.nl moderne woning bouwen energieneutraal en aardbevingsbestendig in staalframebouw
Seniorenwoning bouwen
Een seniorenwoning - ook wel bekend als een levensloopbestendige woning - is een woning waarmee je bent voorbereid op de toekomst. Dit houdt onder andere in, dat er op de begane grond een slaapkamer en badkamer komen. De begane grond heeft daarom vaak veel oppervlakte. En er blijven weinig wensen over voor de bovenverdieping. Deze wordt vaak ingericht als logeerkamer of hobbykamer. Een seniorenwoning bouwen staat los van architectuurstijl of locatie. Het is meer kenmerkend door de functionele indeling.
www.mc-home.nl moderne woning bouwen energieneutraal en aardbevingsbestendig in staalframebouw
De indeling van een seniorenwoning
In een toekomstbestendige woning is er veel ruimte op de begane grond. Doordat hier de slaap- en badkamer worden gerealiseerd is het belangrijk dat de ruimte op de juiste plekken zit. Een gelijkvloerse woning of bungalow is hier een goed voorbeeld van. Door het platte dak en het ontbreken van de verdiepingen, biedt deze woning al enorm veel ruimte op de begane grond. Dat is lekker comfortabel wonen.
Een notariswoning wordt in de basis al opgeleverd als seniorenwoning bij SelektHuis. Door de schildkap is de eerste verdieping van deze woning relatief klein. Het grote voordeel hiervan is dat het schoonmaakwerk en onderhoud goed te overzien zijn. Daarnaast kan je elke ruimte optimaal benutten.
Een mooie seniorenwoning bouwen
Het bouwen van een seniorenwoning wordt steeds populairder. Logisch, want toekomstbestendig bouwen kent veel voordelen. Je bent namelijk, met alle voorzieningen op de begane grond, goed voorbereid op de toekomstige levensfasen. Een seniorenwoning behoort altijd tot de mogelijkheden wanneer je met SelektHuis bouwt. Zo kun je de voorzieningen in een aanbouw verwerken, maar ook gewoon in de hoofdbouw van een seniorenwoning.
Mc-Home.nl B158 Nieuwbouw bungalow  pannendak ATLANTA-MBS energieneutraal
hier tekst A++ bouwmethode
standaard McHome woningen Energielabel A+++
Terug naar de inhoud